Steluța Cătăniciu (ALDE), atac la Tudorel Toader: Nu știu pe cine reprezintă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Steluta Cataniciu
Steluta Cataniciu
Deputatul ALDE,  Steluța Cătăniciu, a lansat un atac către Tudorel Toader după conferința de presă pe care ministrul a suținut-o astăzi. Potrivit acesteia, funcția pe care o deține Tudorel Toader ”îi ridică semne mari de întrebare”.

După ce Tudorel Toader a luat decizia  de a nu solicita revocarea Laurei Codruței Kovesi în urma evaluarii în care a ajuns la concluzia că DNA a încălcat Constituția, astăzi, ministrul a precizat că va solicita modificarea proiectului privind abuzul în serviciu, fără însă un prag al abuzului.

Nu știu dacă îl mai putem numi ministru al Coaliției. Încerc să mă dezmeticesc și eu văzând reacțiile domnului ministru cu privire la acest proiect al abuzului in serviciu. Vorbim despre un guvern politic. Cred că sunt unul dintre parlamentarii care a încercat să găsească o explicație logica, bazată pe rațiune atunci când dânsul în urma raportului respectiv de evaluare cu privire la încălcarea Constituției de către DNA a avut acele concluzii.

Am inteles de ce dânsul, degeaba ar fi declanșat procedura revocării întrucât nu putea să o finalizeze. Dar acum nu mai inteleg pe cine reprezintă dânsul în Guvernul Grindeanu, deoarece Ministerul Justitiei este unul dintre cele mai importante ministere ale unui Guvern, ori dânsul spune că va veni la ședința de Coaliție doar dacă va fi chemat.

Politicile publice, mai ales în domeniul Penal unde sunt atâtea probleme, aparțin Guvernului. Un ministru technocrat care să nu colaboreze cu partidele care formează Coalitia ridică semne mari de întrebare. Eu cel putin ascultând declarația dânsului, am semne mari de întrebare cu privire la acest minister”, a precizat liderul ALDE, Steluța Cătăniciu la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel