Steliştii - urmăriţi de ghinion şi de Lady Gaga.Becali se teme!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
becali
becali

Plouă încontinuu şi dorm în hotelul unde a stat şi Lady Gaga. Patronul Stelei spune că a semn rău.

Autor: Andreea Vlădan

Reghe are probleme. Vremea nu ţine deloc cu steliştii, ploaia nu pare să se oprească prea curând,ceea ce le dă bătăi de cap jucătorilor. Se anuntă o furtună înaintea meciului, iar terenul sintetic pe care urmează să se joace partida poate deveni alunecos, iar fotbaliştii se pot  accidenta foarte uşor. La antrenamentele de aseară, jucătorii de la Ekranas au fost puşi pe fugă de o furtună care semana mai mult cu un uragan.De azi dimineaţă plouă incontinuu la Vilnius.

Şi asta nu e tot. Elevii lui Reghecampf s-au cazat la hotelul unde a dormit şi cântăreaţa Lady Gaga şi pe care l-a părăsit ieri-dimineată. Patronul Stelei spune despre excentrica divă că este diavolul întruchipat şi se teme pentru echipa sa: ’’E semn rău!’’. Dacă aterizau mai devreme cu doar căteva ore, cei de la Steaua aveau şansa de a da nas în nas cu ea.

Ca să mai alunge din ghinion, steliştii au ce să vadă în Lituania. Pot vizita una din cele mai importante atracţii ale Europei, şi anume, Dealul Crucilor,  unde vin anual milioane de turişti pentru a vizita cele peste 500 de mii de cruci. O legendă veche spune că oamenii care vin să vadă acest loc şi care lasă o cruce vor avea noroc pentru tot restul vieţii. Steaua are nevoie de acest noroc pentru a merge cât mai departe în Europa League.

Meciul dintree Ekranas şi Steaua Bucuresti are loc astăzi, de la ora 19.45, fiind prima manşă a play-off-ului Europa League.

Mihai Costea va fi titular în meciul din această seară, la fel şi nou-venitul Adrian Popa. Bourceanu şi Chiricheş rămân şi ei titulari. Stanca rămâne în poartă şi astazi,iar Georgievski,Martinovic,Latovlevici,Filip,Chipciu şi Nikolici vor fi şi ei prezenti pe teren.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel