Stelian Tănase scrie pe blog cu greșeli, ca pe Facebook
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
stelian-tanase-blog
stelian-tanase-blog

Prescurtări, fraze scurte și dinamice, unele diacritice lipsă și mici greșeli de ortografie strecurate. Așa a scris Stelian Tănase ultimul articol de pe Redăm o parte din articolul publicat de Stelian Tănase astăzi despre directorul FMI:

„în vizită Christine Lagarde, director FMI. Sta pină mîine, două zile pentru România, o ţară mica e f mult. Vizita ei e binevenită. D-na, franţuzoaică, este în fcţ de cind Dominique Sttruss Kahn s-a retras in imprejurarile ştiute. Lagarde are multe probleme de rezolvat cu europenii, cu Banca Centrală, cu zona euro. Şi dacă multţ s-au aşteptat la un sprijin din partea ei, s-au înşelat. Jocurile la Washington DC sunt mult mai complicate pentru a-i permite dnei Lagarde să fie prea patrioată. Iar criza care ţine din 2008 a mărit tensiunile între SUA si Europa la maximum şi nu  are o prea mare libertate de acţiune in divergenţele transatlantice, dar nici pe continent, sa intervină activ  intre Paris şi Berrlin, între Londra si Bruxelles”.

Stelian Tănase ne-a infirmat că ar fi scris în acest fel intenționat și ne-a spus că nu a folosit decât prescurtări pe care le folosește și presa internațională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel