Stelian Tănase. De ce TVR nu a transmis dezbaterea Klaus Iohannis - Victor Ponta
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Stelian Tănase
Stelian Tănase
Stelian Tănase, președintele director general al Societății Române de Televiziune (SRTv) a răspuns  pentru DC NEWS întrebării de ce TVR nu a transmis dezbaterea electorală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, asemeni celorlalte televiziuni. 

"Noi dăm buletinul de știri la ora 20:00, în timp ce celelalte televiziuni îl dau la 19:00. Am dat jurnalul, pentru că era așa... și apoi de la 21:00 la 00:00 numai despre această dezbatere a fost. Am început cu Sorin Avram, după aceea Moise Guran și, ultima, Starea Nației, tot despre acest subiect s-a ocupat. Iar astăzi, acum când noi vorbim, în Comitetul Director se discută ce facem astăzi, pentru că este din nou o dezbatere", a declarat Stelian Tănase, pentru DC NEWS. 

Grila TVR, acceptată de CNA, ar fi, potrivit unor surse din interior, ca dezbaterile electorale să fie transmise începând cu ora 21:00. Însă, în acest caz este ridică o problemă cu privire la TVR Internațional, mai exact, la românii din diaspora, din diferite colțuri ale lumii, pentru care ora 21:00 locală corepunde unei ore din mijlocul zilei sau al nopții, ceea ce nu ar permite românilor din diasporă să urmăreasca dezbaterea care-i poate convinge care să fie candidatul pe care să-l susțină în turul doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel