Ștefania Costache, revenire-surpriză la iUmor: ”Nu puteam să ratez ocazia”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ștefania Costache revenire-surpriză la iUmor
Ștefania Costache revenire-surpriză la iUmor
Ștefania Costache revine miercuri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, cu un număr surprinzător pentru cei trei jurați. 

Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ștefania mărturisește că a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor într-un mod neașteptat. ”Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor”, glumește actrița. Reacțiile au fost peste aşteptările ei, iar Mihai Bendeac s-a arătat plăcut surprins de textul scris de aceasta. ”Numărul tău m-a topit secundă cu secundă, pentru că a fost o superbă lecție de autoironie!”  

Cum vor reacționa ceilați jurați, cei de acasă pot afla miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor

De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel