Ștefănescu, după atacul lui Negoiță: Obraznici mici. Vom face curăţenie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Codrin Ștefănescu a intrat în direct la Antena 3, pentru a comenta rezultatele alegerilor din 26 mai 2019. Totodată, secretarul general la PSD i-a dat și replica lui Robert Negoiță, care a lansat mai multe atacuri la adresa guvernării, refuzând să poarte o discuție cu el, în direct.

Replică la atacul lui Robert Negoița

Robert Negoiță a lansat mai multe atacuri, atât la adresa guvernului, a premierului Viorica Dancila, cât şi la adresa lui Codrin Ştefănescu, refuzând să poarte o discuţie cu acesta, în direct, prin telefon, la Antena 3.

"Rugămintea mea este să nu luaţi în seamă obraznici mici de genul acesta ca nu au nicio legătură cu partidul", a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Vezi și: Negoiță, refuz pentru Ștefănescu, în direct. Atacuri pe linie: Dăncilă m-a făcut să-mi fie jenă că sunt român

"Noi, în momentul de față, trebuie să fim uniţi, să găsim soluţii. Am înţeles mesajul transmis de electorat. Toată lumea în partid cere o analiză serioasă la nivelul fiecărui judeţ, să vedem unde s-a greşit. Sunt organizaţii care au obținut peste 47% şi organizaţii, ca cea a domnului Negoiță, care luau doar 16%. Acum, toţi cei din partid aşteaptă o întâlnire. Suntem încă la sediu pentru că avem câteva probleme până la prânz: sunt contestaţii, întâlnirea cu avocaţii, rezultatele care vin, BEC nu a exprimat încă rezultatul final, care este şi rezultatul legal. Lucurile sunt destul de clare, ştim că ne aflăm pe poziţia 2", a mai spus secretarul general al PSD.

CExN prelungit

- Spunea Robert Negoiță "Demisia şi acasă!". Se aplică şi în cazul domnului Negoiță, în condiţiile în care rezultatul pe Bucureşti a fost dezastruos?

"Trebuie făcute nişte analize foarte aplicate şi serioase, în fiecare organizaţie. Nu trebuie să îşi dea nimeni demisia. În cadrul CExN vom vedea, vom avea o discuție de câteva ore, poate o să prelungim CExN cu o zi sau două, să vedem unde am greşit în această campanie", a spus Ştefănescu, la Antena 3.

"Vom face puţină curăţenie"

"Nu putem spune că suntem foarte uniţi în acest moment. Dacă sunt voci ca cea de mai devreme, vor mai fi critici. De obicei, oameni care mereu au fost critici şi detaşaţi de colegii lor, care nu s-au integrat în rândul nostru, care mereu au jucat pe alte fronturi. Probabil că vom face şi puţină curăţenie în aceste zile", a declarat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel