Ştefan, unul dintre favoriţii de la Vocea României, a muncit, la 16 ani, pe şantier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Spectacol total, marţi, la show-ul “Vocea României”, transmis în direct la PRO TV. După prestaţiile aproape incredibile ale concurenţilor din echipele lui Smiley şi Horia Brenciu, publicul a acordat cele mai multe voturi lui Ştefan Stan (34 de ani) şi Irinei Tănase (24 de ani).

autor: Elena Arcan

Ştefan este, probabil, concurentul cu cea mai interesantă poveste de viaţă. Bucureştean la origine, el provine dintr-o familie modestă din punct de vedere financiar, informează Libertatea

stefan ban

La 16 ani a fost nevoit să muncească pe şantier, iar mai târziu s-a angajat într-o fabrică ce producea aparate de aer condiţionat. Cu şase ani în urmă, a plecat în SUA şi a început să cânte prin cluburi. Familia lui Ştefan nici n-a vrut să audă de muzică, până când tatăl său a mers la un concert şi a început să plângă când l-a auzit cântând.

Irina e din Bacău, a terminat Liceul de Artă, iar apoi a absolvit Conservatorul din Iaşi. Pasiunea pentru muzică a moştenit-o de la tatăl său, care este pianist. Irina acoperă cu uşurinţă multe stiluri muzicale, de la jazz la operă şi muzică uşoară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel