Ștefan Stan, câștigătorul de la Vocea României caută o virgină
Data publicării:
Autor: Cernamoriț Ana
WhatsApp
stefan-stan-lucreaza-la-primul-album-iulian-canaf-are-piesa-noua-ce-mai-fac-fostii-concurenti-de-la-vocea_size1
stefan-stan-lucreaza-la-primul-album-iulian-canaf-are-piesa-noua-ce-mai-fac-fostii-concurenti-de-la-vocea_size1

Marele câștigător al show-ului "Vocea României" a făcut o declarație care a pus pe jar multe admiratoare. Acesta a afirmat că nu stă foarte bine la capitolul dragoste.

[caption id="attachment_211184" align="alignleft" width="310"] Foto: protv.ro[/caption]

Ștefan Stan apare întotdeauna înconjurat de fete foarte frumoase, dar se pare că acest lucru se petrece numai în lumina reflectoarelor, pentru că în afara lor, cântărețul nu și-a găsit jumătatea.

"E greu să găsești persoana potrivită. Mai ales așa, cum sunt eu, când nu am timp nici de mine, dar de o relație! Am multe concerte, dar nu prea mai am viață persoanlă. Nu am timp să fac sex, dragoste. Asta se întamplă mai rar. Nu am timp", a afirmat Ștefan Stan pentru protv.ro.

"Oricum, sunt mult prea pretențios când vine vorba despre vreo fata. Dacă aș găsi aș lua-o virgină, dar nu se mai găsesc așa fete", a mai spus el, adăugând că a respectat fiecare femeie din viața lui.

Imediat după câștigarea trofeului "Vocea României", Ștefan a intrat în studiou alături de Smiley și echipa de la HaHaHa Production și a scos împreună cu Alex Velea primul său single, “You Give Me Love”. La scurt timp după asta, artistul a venit cu o nouă piesă, mult mai romantic: “Ea nu mai vine”. Ștefan lucrează acum la primul său album și bate țara-n lung și-n lat pe la concerte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel