Ștefan Mandachi: La un hotel de 90 camere, curent 28.200 lei, gaz 70.500 lei
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mandachi
Mandachi
Afaceristul Ștefan Mandachi a publicat facturile la gaze și curent pentru hotelul și restaurantele pe care le deține.

„Ca să vă faceți o idee ce colaps va crea (a creat deja) Guvernul în industria Horeca (și nu numai), după doi ani de restricții dure”, și-a început astfel Ștefan Mandachi mesajul publicat pe contul de Facebook.

„Nu ne plângem, doar arătăm cifrele din facturile primite-n poștă: 

pentru un restaurant de 90 MP, factura la curent pentru luna ianuarie a fost de 17.000 lei

pentru un restaurant minuscul, de 33 MP într-un container, factura pentru o lună la curent a fost de 9020 lei. Asta doar curent, fără apă, fără gaz”, a precizat afaceristul.

„La un hotel de 90 camere, curent 28.200 lei, gaz 70.500 lei. Exact! 1 miliard pe LUNĂ!!! Faceți orice business plan vreți și calculați profitul”, a conchis Ștefan Mandachi.

EXCLUSIV DCNews - Ce n-a spus Mandachi în documentarul „30 de ani și 15 minute” îți zic eu în cinci minute. Ne temem de războiul Ucraina-Rusia, când avem o problemă cât casa în România

Citește și: Nivelurile taxelor și impozitelor în Capitală, începând cu 2023, puse în dezbatere publică

Primăria Generală a Capitalei a pus în dezbatere publică Proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelurilor impozitelor și taxelor locale în municipiul București, începând cu anul 2023. Proiectul prevede indexarea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale cu un coeficient de inflaţie de 5,1%.

„Potrivit legislaţiei în vigoare, autorităţile locale au obligaţia legală să modifice taxele şi impozitele anual, până la 30 aprilie, în funcţie de indicele de inflaţie. În acest sens, în acord cu prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul General al Municipiului Bucureşti adoptă hotărâri privind impozitele şi taxele locale pentru anul fiscal următor. Având în vedere faptul că prevederea legală este imperativă, instituţia noastră a pus în dezbatere publică proiectul de impozite şi taxe locale pe anul 2023 care prevede indexarea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale cu un coeficient de inflaţie de 5,1%”, potrivit unui comunicat de presă.

Procedura de dezbatere durează 30 de zile lucrătoare și are termen data de 5 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel