Urmărește emisiunea live
Ștefan Mandachi o ATACĂ DUR pe Dana Budeanu. ”A instigat mult mai agresiv”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres
Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres
Omul de afaceri Ștefan Mandachi a lansat acuzații dure pentru Dana Budeanu, după scandalul vloggerului "Colo". 

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a lansat în mediul online acuzații dure pentru Dana Budeanu, mai ales după ce, în urmă cu doar câteva zile, în spațiul public a izbucnit scandalul cu vloggerul "Colo", cel care instiga prin videoclipurile lui la viol și violență împotriva femeilor și a minorelor.

Astfel, după ce "Colo", pe numele său adevărat, Alexandru Bălan, a fost arestat, Ștefan Mandachi s-a întrebat de ce nu se întâmplă același lucru și cu Dana Budeanu, ale cărei videoclipuri sunt extrem de controversate. 

Mesajul lui Ștefan Mandachi despre Dana Budeanu

În plus, acesta susține că Dana Budeanu umblă liberă, în ciuda faptului că de-a lungul timpul a instigat la violență împotriva femeilor.

Pușcăriabila de Budeanca merită reținută întrucât a instigat MULT MAI AGRESIV la violență împotriva femeilor! Acum e momentul potrivit să se facă puțină curățenie în lăturile vomitate zilnic de către borfașa asta frustrată! Adică nu-i deloc corect ca unul să fie pedepsit și alta să mișune în libertate bine mersi și să verse infracțiuni pe gaura gurii, cât e ziulica de mare”, a scris Ștefan Mandachi pe pagina de Facebook. 

Citește și: SURPRIZĂ de proporții în showbiz. Dana Budeanu, dosar PENAL. ANUNȚUL Parchetului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel