Ștefan Iancu, star de cinema la 13 ani - GALERIE FOTO, VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

La numai 13 ani, Ștefan Iancu are deja o experiență cinematografică impresionantă, talentul său adaugându-i în palmares un nou rol de succes într-un film de lungmetraj, în comedia Nașa/ The Godmother, care poate fi vizionată din 29 aprilie pe marile ecrane.

Intocmai ca fratele sau Bogdan, care a starnit hohote nesfarsite de ras spectatorilor in prima comedie romaneasca de Craciun, Ho Ho Ho, Stefan este si el un obisnuit al platourilor de filmare. Tanarul actor a avut ocazia sa colaboreze pana in acest moment atat cu nume consacrate ale cinematografiei autohtone, cat si cu renumiti actori internationali: Steven Seagal, Linden Ashby si multi altii.

In The Godmother, Stefan il interpreteaza pe David Prodan, fiul adorabil al lui Jennifer (Whitney Anderson) si al lui Radu (Dragos Bucur). La cei numai 10 ani ai sai, David este un copil foarte istet si cu un simt al umorului foarte dezvoltat, care a crescut admirandu-si tatal si incercand sa ii urmeze exemplul. Insa spre deosebire de alti copii de varsta lui, David are o pasiune neobisnuita pentru arme si o colectie impresionanta de pistoale de jucarie. Desi Jennifer nu este de acord cu acest hobby, jucariile fiului sau se dovedesc a-i fi foarte utile atunci cand destinul o impinge sa isi porneasca propria organizatie criminala.

Despre personajul sau, Stefan povesteste cu multa placere, marturisind: ,,Mi-a placut faptul ca aveam o colectie impresionanta de pistoale sub pat. Si nu neaparat ideea de pistoale in sine, ci mai degraba sa am un secret atat de interesant si de ce nu, util. A fost extrem de amuzant pentru mine momentul in care mama mea imi foloseste jucariile ca pe niste arme reale in lupta cu mafiotii.”

Alaturi de Stefan Iancu, distributia tinerilor actori din The Godmother a fost completata de David Puscas (fiul Luminitei Anghel) si Patricia Poslusnic, ei reusind sa parcurga impecabil zilele lungi de filmare. Regizorul Virgil Nicolaescu a fost deosebit de impresionat de prestatia lor: ,,Au fost pur si simplu fantastici. Noi am stiut de la inceput ca vor fi extraordinari, nu ne ramanea de rezolvat decat problema oboselii si, asadar, a concentrarii lor dupa o zi lunga de filmare. Acesta a fost singurul aspect la care a trebuit sa fim atenti si nicio clipa la talentul lor sau la dorinta de a juca.”

Produs de Alma Sarbu pentru MediaPro Pictures, The Godmother vine pe marile ecrane din pe 29 aprilie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Cluj, Braila). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel