Steaua-Vaslui 1-0. Performanță incredibilă a Stelei: E pe 3 în Europa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Chipciu
Chipciu

Steaua București a învins, duminică seara, pe FC Vaslui, cu scorul de 1-0, și a mai făcut un pas spre cucerirea celui de-al 24-lea titlu de campioană a României. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alex Chipciu, chiar înainte de pauză. Steaua se află pe locul trei în Europa, în clasamentul meciurilor disputate pe teren propriu în acest sezon.

Deși vizibil afectați de eliminarea din Europa League, roș-albaștrii au câștigat încă un derby pe teren propriu, contra celor de la Vaslui, și par că nu mai pot fi opriți din cursa pentru titlu. Duminică seara, pe Arena Națională, băieții antrenați de Laurențiu Reghecampf au răzbunat înfrângerea din turul campionatului, de la Vaslui, și au trecut de moldovenii lui Hizo, prin reușita semnată de Alex Chipciu, chiar înaintea pauzei, după o pasă venită de la Iancu.

Cu această victorie, Steaua a ajuns la 12 victorii pe teren propriu în actuala ediție de campionat, din tot atâtea meciuri jucate acasă. Din întreaga Europă, roș-albaștrii sunt depășiți doar de englezii de la Manchester United și de spaniolii de la Atletico Madrid, care au 14 și respectiv 13 victorii pe teren propriu. Însă, atât United cât și Athletico au înregistrat câte o înfrângere acasă.

Băieții lui Reghe sunt la egalitate cu Real Madrid și Barcelona în acest top al victoriilor de pe teren propriu, însă cei doi granzi iberici au înregistrat și remize acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel