Steaua lui Donald Trump de pe ”Hollywood Walk of Fame”, vandalizată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, a primit, în 2007, o stea pe ”Hollywood Walk of Fame” pentru succesul unei emisiuni TV de-ale sale. Recent, un artist a ”îmbunătățit-o”, spre amuzamentul americanilor care nu-l doresc președinte. 

Un artist a construit un zid din ciment, în miniatură, în jurul stelei lui Donald Trump de la Hollywood. Acesta imită zidul pe care candidatul republican susține că vrea să-l construiască la frontiera Statelor Unite cu Mexicul și pentru care, potrivit lui, mexicanii sunt cei care ar urma să plătească. 

Pe zidul din jurul stelei de pe Walk of Fame bărbatul a lipit un gard de sârmă, diverse anunțuri pe care scrie ”Nu treceți”, precum și steagul Americii. 

Artistul a publicat pe conturile lui de socializare o poză cu ”opera de artă”, alături de mesajul ”Am construit singur acest zid și am plătit pentru el din banii mei. Niciun ban al mexicanilor n-a fost folosit”, ironizând declarația lui Trump. 

Pe Twitter, oamenii au reacționat imediat, majoritatea comentariilor fiind pozitive. ”Ai făcut America mare din nou”, ”Arată genial! Fără cuvinte”, ”Ingenios”, sunt câteva dintre ele. 




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel