Steaua învinge în ultima secundă. Bourceanu răpune Rapidul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
steaua bourceanu
steaua bourceanu
 

Derby-ul dintre Steaua şi Rapid s-a jucat încă de la început mai mult în tribune. Coregrafiile spectaculoase ale celor două galerii nu au fost egalate şi de jocul din teren al celor două echipe. Rapidul s-a mulţumit să se apere, în timp ce Steaua a atacat în valuri aproape tot meciul.

[caption id="attachment_236361" align="alignleft" width="310"] Foto: Gsp[/caption]

Steaua a dominat aproape tot meciul şi doar forma bună a portarului Pecanha a ţinut Rapidul în joc. După o primă repriză ceva mai echilibrată, după pauză, jucătorii  lui Sabău au ieşit de la vestiare convinşi să bifeze al 11 sezoon fără înfrângere pe terenul Stelei.

"Roş-albaştrii" au dominat partida încă din primele minute, cînd Chipciu (2) şi Rusescu (7) au trecut pe lîngă deschiderea scorului. Teixeira putea înscrie şi el în minutul 21, dar Tătăruşanu a blocat excelent. Steaua a răspuns două minute mai tîrziu la centrarea lui Georgievski, cînd Rusescu a reluat din cădere, dar nu l-a învins pe Pecanha.

Rocha îi pusese şi el gînd rău portarului rapidist, dar şutul său din unghi a trecut pe lîngă (35). Jocul s-a mai animat după pauză cînd "roş-albaştrii" au trecut de 3 ori pe lîngă gol, Chipciu şi Rusescu ratînd singuri cu Pecanha, în timp ce "şeptarul" s-a remarcat şi cu un şut în bară.

Giuleştenii s-au baricadat în defensivă în ultimul sfert de oră, reuşind să anihileze perfect tentativele ofensive ale Stelei.

Bourceanu a dat lovitura în prelungiri cu o execuţie care l-a surprins pe Pecanha. În umra acestei victorii, Steaua rămâne pe primul loc în Liga I, peste Pandurii Târgu-Jiu.

Suporterii rapidişti i-au cerut din nou demisia lui Ioan Ovidiu Sabău. În presă s-a vehiculat numele lui Marius Şumudică, tocmai plecat de la Vaslui. Şumudică este unul dintre favoriţii galeriei giuleştene şi ar reveni după numai un sezon şi jumătate pe banca Rapidului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel