STEAUA - FC BOTOȘANI. Antrenorul Pustai promite război
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Cristi Pustai, susţine că formaţia pe care o pregăteşte se va bate pentru fiecare minge şi pentru fiecare punct pus în joc în partida de duminică împotriva formaţiei Steaua Bucureşti.

El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa se va apăra şi va miza pe cartea contraatacului împotriva campionilor en titre. Pustai mizează pe forma proastă a formaţiei prin care trece echipa lui Mirel Rădoi.

Sunt convins că la Bucureşti ne vom bate pentru orice minge şi pentru punctele puse în joc. Şi Steaua trece printr-o perioadă grea şi pentru ea e important, din acest punct de vedere, acest joc. (...) Sperăm ca în această partidă să arătăm mai multă agresivitate, în sensul bun al cuvântului, a afirmat Pustai.

El a precizat că jucătorii Mihai Bordeianu şi Florin Acsinte au probleme medicale, însă speră să îi recupereze până la ora jocului. Partida dintre Steaua şi FC Botoşani este programată a avea loc duminică, de la ora 20,30, pe Arena Naţională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel