Steaua face transferuri pe bandă rulantă.Vrea un dinamovist acum
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

După doua noi recorduri doborâte în acest sezon, Steaua vrea mai mult: trasferă jucători de peste tot. În acest moment a pus ochii și pe Ferfelea de la Sportul.

Autor: Andreea Vlădan

Au reuşit ce-a de-a noua calificare în Europa League,o nouă performanţă, au 12 jucători convocaţi la echipa naţională ,dar stelişti vor mai mult.După ce nu au reuşit să-l ia pe Texeira, stelişti vor să facă două transferuri-bombă:vrea să-l achiziţioneze pe căpitanul Sportului,Ferfelea, dar şi pe Curelea. Chiar Şiman,patronul din Regie,i l-a propus lui Gigi Becali pe mijlocaşul de 27 de ani. Ferfelea joacă şi atacant retras,dar şi mjlocaş ofensiv,joacă exact în stilul lui Texeira.El a debutat în urmă că 8 ani la Sportul şi este unul din jucătorii promovaţi de Dan Petrescu. Fotbalistul din Regie are 33 de gluri în ultimele trei sezoane la Sportul,iar 10 dintre ele au fost in Liga 1.Ferfelea a început la Dinamo,la junori,în urmă cu 15 ani,insă nu a rămas aici,a plecat la Sportul,echipa care la lansat.

Ferfelea nu ar fi primul fotbalist transferat de la Sportul. Tibi Bălan,cel mai recent transferat, şi fundaşii Galamaz şi Stelian Stancu au imbrăcat şi ei echipamentul roş-albaştrilor.

După eşecul transferului lui Texeira în Ghencea, Reghecampf a intrat în criză de timp şi a trebuit să işi alcătuiască echipa pe care o va trimite în grupele Europa League. Tibi Bălan şi Gabi Matei sunt ultimele modificări aduce echipei.

Iată jucătorii care prind grupele:

Portari: Răzvan Stanca, Ciprian Tătăruşanu

Fundaşi: Gabriel Matei, Lukasz Szukala, Florin Gardoş, Iasmin Latovlevici, Daniel Georgievski, Novak Martinovici, Vlad Chiricheş, Paul Pîrvulescu

Mijlocaşi: Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Cristian Tănase, Andrei Prepeliţă, Iulian Roşu, Tiberiu Bălan, Alexandru Bourceanu, Adrian Popa

Atacanţi: Mihai Costea, Raul Rusescu, Stefan Nikolici, Adi Rocha

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel