Steaua - CSM Oradea, rezultat pentru titlul de campioană la polo - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Steaua a jucat cu CSM Oradea, rezultat în urma căruia s-a stabilit noua campioană la polo. foto: @CSASTEAUA - FB
Steaua a jucat cu CSM Oradea, rezultat în urma căruia s-a stabilit noua campioană la polo. foto: @CSASTEAUA - FB
Steaua a jucat cu CSM Oradea, rezultat în urma căruia s-a stabilit noua campioană la polo.

CSA Steaua Bucureşti a cucerit titlul de campioană naţională la polo pe apă masculin, vineri seara, după ce a învins-o pe CSM Oradea cu scorul de 7-4 (2-2, 2-1, 2-1, 1-0), în Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, în meciul al treilea al finalei Superligii Naţionale.

Steaua s-a impus cu scorul general de 3-0 în această finală, disputată după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, după ce câştigase şi la Bucureşti, cu 8-7, respectiv 6-4. Pentru Steaua au marcat în ultimul meci Jerko Marinic Kragic (2), Mihnea Chioveanu, Alexandru Ghiban, Tudor Fulea şi Marios Kapotsis.

VIDEO

Steaua a câştigat toate cele opt dueluri cu orădenii din acest sezon, patru în sezonul regulat, unul în finala Cupei României şi trei în finala campionatului. CSM Oradea şi Steaua s-au înfruntat în finala Superligii Naţionale de polo pentru a şasea oară consecutiv. Bihorenii au triumfat în 2014 şi 2015, iar bucureştenii au ieşit învingători în 2016, 2017, 2018 şi 2019.

Orădenii au nouă titluri naţionale la activ, iar Steaua şi-a trecut vineri în palmares al 16-lea său titlu de campioană a României.

Medaliile de bronz au fost adjudecate de echipa Corona Sportul Studenţesc, victorioasă cu 3-0 la general în faţa lui Dinamo, în finala mică, după 14-10 şi 9-4 la Braşov, respectiv 12-8 în bazinul Dinamo, vineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel