Steaua a dezamăgit cu FC Braşov, scor 0-0, în semifinala Cupei României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cartu
cartu

Steaua a terminat la egalitate, azi, pe teren propriu, cu FC Braşov, scor 0-0, într-un meci care a contat pentru prima manşă a Cupei României.

Elevii lui Sorin Cîrţu şi-au creat puţine ocazii de a marca la poarta braşovenilor şi au stârnit mânia propiilor suporteri, care au scandat: „Jucaţi fotbal!” şi „Ruşine să vă fie!”.

Helmuth Duckadam a declarat că asta este valoarea Stelei la ora actuală.. “Atîât putem la ora asta, nu sunt supărat. Nu există nici o explicaţie, aceasta este valoarea Stelei. Jucătorii şi-au dorit să facă o partidă bună, sunt convins, dar nu au putut marca. Este problema cu care ne-am confruntat tot sezonul”, a spus Duckadam la Sport.ro

Cîrţu a încercat să explice jocul slab al echipei.

„Am jucat prost, am prins o zi mai slabă. Dar şanse mai avem sa jucăm finala. Ne-a lipsit inspiraţia, nu am ştiut cum să îi desfacem. Trebuia să avem mai multă răbdare! Nu e prima dată când am fost nervos, am simţit că nu sunt într-o zi fastă jucătorii. Şansele sunt 50-50! Sper ca la meciul cu Dinamo jucătorii să se motiveze altfel”, a spus Cîrţu.

Patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, nu a fost prezent la meci, întrucât se află într-un pelerinaj la Muntele Athos.

Returul este programat la 11 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel