Start-Up Nation. Florin Cîțu anunța MAREA DESFIINȚARE. Ce apare, de fapt, în programul de guvernare PNL
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 28 oct 2019, 19:10
WhatsApp
Florin Cîțu
Florin Cîțu
Bombă în programul de guvernare al PNL!

Florin Cîţu, senator PNL, spunea, în septembrie, că una din primele măsuri pe care le va lua PNL când ajunge la guvernare este desfiinţarea programului Start-Up Nation, prin care guvernul PSD a dat 40.000 de euro la zeci de mii de tineri să îşi înceapă o afacere.

Invitat la DC News, Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri din Guvernul PSD, îl acuză pe Florin Cîțu de lipsă de seriozitate. De ce? Pentru că deși senatorul liberal anunța că PNL va desființa programul Start-Up Nation, în programul de guvernare nu există această precizare, ba din contră!

"Florin Cîțu a anunțat, în septembrie, că prima măsură din programul lor de guvernare va fi tăierea Start-Up Nation. Acum, în programul de guvernare, scrie așa: analizarea, eficientizarea și îmbunătățirea programului Start-Up Nation. Cel mai important proiect din programul de guvernare PSD, destinat mediulului de afaceri, propus de Darius Vâlcov și Liviu Dragnea, implementat de mine ca ministru, a fost foarte criticat. Acum iată că este bun, minunat și trebuie preluat de PNL...”, a zis Ilan Laufer la DC News.

Ministrul a mai spus că schimbarea acestui discurs dă notă de lipsă de seriozitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?