Data publicării:

Starea sârbului Ognjen Kuzmic s-a ameliorat, dar nu a ieşit din coma indusă

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Starea de sănătate de jucătorului sârb de baschet Ognjen Kuzmic (Steaua Roşie Belgrad), care a suferit duminică dimineaţă un accident de trafic, s-a ameliorat, dar acesta rămâne în coma indusă la spitalul de urgenţe din Belgrad, relatează EFE.

Pivotul sârb de 29 ani, care a evoluat în ultimele două sezoane la Real Madrid, urmează să fie supus miercuri unei operaţii la maxilarul superior care să elimine problemele care îi afectează respiraţia. După intervenţia chirurgicală de miercuri, jucătorul va fi scos din comă. 

Ognjen este menţinut în comă indusă, dar plămânul său funcţionează parţial de formă independentă tot mai bine şi capacitatea lui de a respira de formă independentă s-a îmbunătăţit, se arată în comunicatul clubului belgrădean.

Kuzmic a suferit un accident grav duminică dimineaţă în Bosnia, în urma căruia s-a ales cu leziuni grave la cap şi torace. A fost iniţial transportat la un spital din Banja Luka, dar tot duminică a fost transferat cu elicopterul la o clinică din Belgrad.

Între 2013-2015, Kuzmic a evoluat în NBA, la Golden State Warriors, cu care a cucerit titlul în liga profesionistă nord-americană de baschet. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel