Stare de urgenţă. Pro România cere ANULAREA taxelor de cămin pentru studenţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Pro România cere autorităţilor să anuleze plata taxelor de cămin pentru studenţi pe durata stării de urgenţă, în condiţiile în care cursurile sunt suspendate. 

"Este revoltător să văd cum studenții se confruntă zilele acestea cu o nouă culme a absurdului. După ce că au plătit integral regia de cămin pentru luna martie, în ciuda faptului că încă din prima decadă s-au întors la casele lor ca urmare a instituirii stării de urgență, o parte dintre universități (sper că nu toate profită de studenți în felul acesta) solicită acum o taxă pentru păstrarea camerelor, în cuantum de 50% din suma lunară.

Este inadmisibil ca în aceste momente, în care familiile se zbat să asigure necesarul zilnic, acești copii să rămână fără siguranța că au un loc la care să se întoarcă atunci când se reiau cursurile.

Cerem Guvernului să se implice și să solicite universităților anularea integrală a taxelor de cămin pe perioada stării de urgență, respectiv restituirea diferențelor pentru luna martie. Românii au nevoie de tot sprijinul autorităților acum, nu să fie exploatați financiar până la ultimul leu.", a declarat Gabriela Podaşcă, purtător de cuvânt Pro România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel