Stand-Up Revolution. Marele câștigător al show-ului de la Antena 1. Zece finaliști se bat pentru marele premiu
Autor: Dan Carp | Publicat pe: 07 aug 2022, 10:53
WhatsApp
În seara aceasta, Stand-Up Revolution își dezvăluie câștigătorul primului sezon. Nu mai puțin de zece finaliști se bat pentru marele premiu pus la bătaie de Antena 1. 

Aseară, cea de-a doua semifinală Stand-Up Revolution, care a fost lider de audiență, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul întregului public urban, cu 3.3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 10.8%, a completat tabloul finalistilor, aleși prin votul publicului din sală. În seara aceasta, la marea finală, telespectatorii își vor spune cuvântul în alegerea câștigătorului. Astfel, Șerban Copoț și Ilona Brezoianu vor înmâna trofeul Stand-Up Revolution primului talent în domeniu care le va călca pe urme celor patru jurați, Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

Stand Up Revolution. Cine are cele mai mari șanse la premiul de 20 000 euro 

Cel care conduce clasamentul cu cei mai mulți concurenți ajunși în finală este Costel, care îi are pe Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo și Sașa Ciobanu în bătălia pentru marele premiu de 20.000 de euro. El este urmat de Vio, care intră în finală cu Sergiu Mirică, Tavi Perțea și Claudiu Popa, în timp ce Dan Badea luptă pentru trofeu cu Alexandru Dobrotă și Hector Ayala, iar Teo mizează pe un singur concurent, Dan Țuțu. Fiecare va încerca să cucerească publicul de acasă cu cel mai bun număr de stand-up pentru a obține cele mai multe voturi – iar seara umorului va fi completată de Alexandru Minculescu, în calitate de invitat special al galei.

Pe lângă spectacolul din platou, telespectatorii se vor delecta și cu momentele surpriză din timpul activităților de team building întreprinse de jurați alături de concurenți: dacă Dan Badea a fost la pescuit, Costel a ales “stand-up paddling”, Vio s-a distrat la karting, iar Teo a tras la țintă în poligon. Se anunță, așadar, o gală Stand-Up Revolution în care distracția este garantată! Cine va fi câștigătorul celui dintâi sezon al singurului show televizat de stand-up din România telespectatorii vor afla în această seară, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?