Stanciu contraatacă. „Mulțumită mie a ajuns Anderlecht în sferturile EL!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a semnat cu cehii de la Sparta Praga și a fost prezentat oficial, oferind câteva declarații surprinzătoare.

Transferat pentru 3,5 milioane de euro de la Anderlecht, Stanciu este cel mai scump transfer din istoria campionatului ceh. Mijlocașul român a venit la Anderlecht ca o mare speranță, fiind de asemenea cel mai scump transfer din fotbalul belgian. A fost intens criticat pentru evoluțiile din Belgia, fiind considerat o mare țeapă.

Mulți au spus despre el că este un jucător cu un moral foarte slab. Cehii spun că va avea aceeași presiune pe care a avut-o la Anderlecht și la Sparta și se întreabă dacă va rezista. În mod surprinzător, în calitate de jucător al celor de la Sparta, românul răspunde atacurilor. Acesta consideră că a fost unul dintre jucătorii decisivi pentru Anderlecht, în ceea ce privește performanțele remarcabile din campionat și Europa League.

„Mulțumită mie a ajuns Anderlecht în sferturile Europa League"

„I-am adus lui Anderlecht un titlu și mulțumită mie clubul a ajuns în sferturile de finală din Europa League! Este logic că puteam să rămân acolo, nimeni nu mi-a zis să plec (...) Am vrut însă să plec pentru a reveni la nivelul de la Steaua. Asta este posibil la Sparta Praga, clubul pe care l-am preferat, deoarece conducerea m-a dorit foarte mult", a declarat Stanciu pentru Het Laatste Nieuws. 

„M-am întors la Praga, unde am mai jucat și am marcat în trecut. Acum sunt jucătorul Spartei și mă simt foarte bine (...) Pentru mine, cel mai important a fost să mă simt dorit aici. Toată lumea a fost foarte plăcută și-mi doresc să răsplătesc încrederea acordată", a declarat Nicolae Stanciu la prezentarea oficială.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel