SRI nu-l fila pe Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Condrea, patronul Hexi Pharma
Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit într-un accident rutier. În spațiul public, inclusiv de către unii parlamentari,  s-a vehiculat ipoteza că, dată fiind amploarea scandalului biocidelor și a implicațiilor dosarului, era imposibil ca Dan Condrea să nu fie filat de o structură specializată.

Surse autorizate care au ținut să-și păstreze anonimatul au declarat pentru DCNews că ”SRI nu-l fila pe patronul hexi Pharma, Dan Condrea. Conform deciziei CCR din 9 martie, 2016, SRI nu mai este abilitat să participe la ancheta penală. Alte structuri ar fi putut efectua filajul în cazul Condrea. SRI, în afară de informările pe care le-a efectuat de-a lungul timpului, referitoare la Hexi Pharma și situația spitalelor, nu are de-a face cu acest caz. Serviciul înțelege să-și facă mai  departe datoria strict în limitele legii și ale Constituției”, a declarat sursa citată.

Sursele noastre nu au avut niciun punct de vedere referitor la întrebarea de ce patronul Hexi Pharma nu fusese arestat preventiv, știindu-se apetența procurorilor și graba judecătorilor de a lua aceste măsuri în cazul infracțiunilor produse de gulerele albe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel