Data publicării:

Squid Game. O femeie primește mii de apeluri și mesaje pentru că numărul ei apare în serial. Netflix, decizie

Autor: Andrada Oana | Categorie: Cultura
WhatsApp
Imagine de Tumisu de la Pixabay
Imagine de Tumisu de la Pixabay

O femeie s-a plâns că primește mii de apeluri și mesaje de la oameni care au vizionat serialul "Squid Game" și vor să se înscrie în concurs. De altfel, deși numărul ei apare în serial, femeia a refuzat despăgubirile, iar Netflix a luat o decizie. 

Netflix a anunțat că va modifica un număr de telefon care apare în serialul "Squid Game", după ce o femeie din Coreea de Sud s-a plâns că primește mii de apeluri și mesaje de la oameni care vor să se înscrie în concursul prezentat, transmite BBC

Femeia, afaceristă din Seongju, sud-estul Coreei de Sud, a povestit că din cauza apelurilor și mesajelor, întâmpină dificultăți în a-și continua viața de zi cu zi. 

"Acesta este un număr pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, așa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care a trebuit să le șterg de pe telefonul meu", a povestit femeia de afaceri pentru Money Today. "La început nu știam ce se întâmplă, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu apare în Squid Game."

Femeia ar fi refuzat ofertele de despăgubire de până la cinci milioane de won, adică aproximativ 4.000 de dolari.

Netflix a îndemnat fanii "Squid Game" să nu apeleze numărul și a anunțat că "împreună cu compania de producție, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar."

"Squid Game" se bucură de mare succes. A avut premiera pe 17 septembrie și, în doar 10 zile, a ajuns pe primul loc în 90 de țări.

VEZI ȘI: Squid Game, "stricat" de subtitrări: "Dialogul a fost excelent scris, dar nu a fost păstrat nimic la traducere"

 

Drama coreeană "Squid Game" sau "Jocul calamarului" este despre o lume în care oamenii care au acumulat datorii mari sunt competitori într-o serie de jocuri mortale, pentru un premiu de aproximativ 38 milioane de dolari. Cu toate astea, Youngmi Mayer, vorbitor fluent de limbă coreeană, a spus pentru BBC că subtitrările sunt "atât de proaste" încât sensul replicilor este complet schimbat. 

"Dialogurile au fost scrise excelent, dar nu a fost păstrat nimic din ele în subtitrări", a scris Youngmi într-o postare pe Twitter. Acesta a dat şi exemplul unei scene în care un personaj încearcă să convingă alţi jucători să joace cu ea. Subtitrarea spune că "nu sunt un geniu, dar cu toate astea m-am descurcat", în timp ce personajul spune, în coreeana originală, "sunt foarte inteligentă, doar că nu am avut şansa să studiez". (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel