Spune-mi ce zodie ești, ca să îți spun cum scapi de stres. Berbecii merg la sală și racii fac băi lungi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Keenan Constance)
Sursă foto: Pexels (Keenan Constance)
Stresul este o problemă cronică care este departe de a fi declanșată de un aspect astrologic sau unică pentru anumite semne. De la gestionarea presiunilor la locul de muncă până la conflictele relaționale și problemele de sănătate, majoritatea dintre noi facem tot posibilul pentru a ne păstra calmul și sănătatea. 

Careul Saturn-Uranus este în continuare activ chiar dacă nu la grad perfect. În 2022, acest aspect se continuă și se resimte serios pentru că avem și axa Nodurilor Lunare pe Taur/Scorpion. Ceea ce face ca toți cei care au marcaj de semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să fie total neliniștiți, și nu doar ei! Uranus va mai sta în Taur până în 2026, dar Saturn și-a început ultima retrogradarea în Vărsător, semn pe care îl va părăsi în martie 2023. Uranus zice HAI, Saturn zice STAI. Pe de o parte găsim îndrăzneala de a ne arunca într-un proiect, fie profesional/fie personal, dar pe de altă parte ne înecăm în propriile îndoieli, transmite ASTROSENS.

Planificarea unei rutine sănătoase care să ne susțină starea de bine nu strică. Și acea rutină ar putea include o varietate de produse sănătoase interesante care există cu singurul scop de a ne ajuta să gestionăm stresul, să ne simțim calmi și să ne susținem obiectivele de sănătate.

De la exerciții fizice, la sucuri naturale și suplimente, până la uleiuri esențiale și cafea, iată câteva sugestii naturale de ameliorare a stresului care se potrivesc fiecărui semn.

Berbec 

Condus de Marte orientat spre acțiune, mersul la sala de gimnastică este modul tău de calmare a stresului. În același timp, știi că vei beneficia la maximum de rutina ta de fitness doar dacă ai grijă de nevoile nutriționale ale corpului tău.

Taur 

Ca un semn de pământ cu inimă mare, sentimental, condus de Venus - iubitoare de lux - aproape nimic nu te mai încântă mai mult decât să fii răsfățat într-un mod senzual. Pentru tine, una dinte cele mai bune soluţii poate fi aromaterapia. Aceasta poate fi prin masaj sau poţi să îţi iei un difuzor în casă. Vezi amestecurile de ameliorare a stresului cu diverse plante precum lavanda sau arome dulci precum vanilia. 

Gemeni 

Supra-stimularea este modul tău de a trăi în viaţa de zi cu zi, având în vedere că ești un semn de aer a cărui planetă guvernatoare este Mercur. Dar este totuși imperativ să ştii cum să te relaxezi şi să mai stai pe loc, astfel încât să poţi funcționa la capacitate maximă. Trecerea în modul de relaxare poate fi o provocare pentru tine, așa că poţi încerca o sesiune de meditaţie de preferat sub îndrumarea unui specialist, cel puţin până înveţi să îţi opreşti trenul gândurilor din când în când.

Rac

Ca semn de apă, cel mai rapid mod în care te poţi relaxa este în timp ce faci o baie sau petrecând timp lângă o piscină sau pe plajă. Dacă nu ai din întâmplare o casă pe malul unei ape, te poţi bucura în continuare de băile fierbinţi cu nişte accesorii în plus, precum o tavă specială pentru cadă unde să îţi aşezi cartea preferată şi un pahar de vin. 

Leu 

Având Soarele încrezător ca guvernator, natura ta veselă, iubitoare de distracție și romantică atrage mulți admiratori. Dar chiar și cele mai strălucitoare stele au nevoie de o rutină de îngrijire de sine, demne de o regină sau rege. Pentru o sesiune spa la domiciliu, poţi să alegi un ulei de corp cu infuzie de cristal care stimulează vindecarea spirituală, petale de trandafiri şi arome de scorțișoară pentru cameră. Adaugă şi ciocolata ta preferată în ecuaţie şi bucură-te de o seară de vis!

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel