Spray-ul nazal TAFFIX protejează împotriva variantelor Delta, Alpha și Beta ale Sars-CoV-2
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Variantele supercontagioase ale Sars-Cov-2 tip Delta iau rapid locul vechilor tulpini – ele sunt deja dominante în peste 100 de țări. 

Izbucnirea recentă a unui focar în insula Mykonos din Grecia a compromis vacanțele turiștilor și a arătat că nici trecerea prin boală, vaccinul sau testele PCR făcute în prealabil nu pot opri răspândirea tulpinii Delta în condiții de aglomerare și relaxare.

Vești dătătoare de speranță vin din Israel, lider mondial în cercetarea medicală. TAFFIX, un spray nazal creat de compania farmaceutică Nasus Pharma se dovedește neașteptat de eficient în blocarea virusului. Un studiu de ultimă oră a demonstrat că sprayul nazal TAFFIX este 100% eficient împotriva tuturor tulpinilor, incluzând Alpha (UK), Beta (Africa de Sud) – și mai ales Delta, cea mai contagioasă și mai periculoasă la nivel de efecte; este suficient să ne gândim la colapsul sistemului medical pe care l-a provocat în India, de proporțiile unui catastrofe umanitare.

Studiul, realizat în condiții de laborator, prin colaborarea companiei producătoare Nasus Pharma, a Laboratorului Central de Virologie din Tel Aviv, Ministerului israelian al Sănătății, Serviciului Public de Sănătate, Centrului Medical Sheba, Tel Tashomer și Ramat Gan a demonstrat că gelul care se formează după administrarea pudrei pe un țesut infectat cu oricare din tulpinile noului coronavirus neutralizează în totalitate virusul.

Aceste rezultate obținute in vitro, arată dr. Dalia Megiddo de la Nasus Pharma „sunt întărite și de ce se întâmplă și în condițiile din afara laboratorului, unde utilizarea Taffix a redus riscul de a contracta COVID cu 78%, într-un mediu supracontaminat”.

Studiul poate fi consultat la adresa: https://taffixprotect.us7.list-manage.com/track/click?u=5cda9031e7485d2962a906c35&id=746718b9bc&e=1748e43285

TAFFIX acționează prin intermediul substanței active hipromeloza, care creează o peliculă acidă în cavitatea nazală. Pelicula inactivează virusurile scăzând valoarea pH-ul de la 6,5, pragul de la care virusurile proliferează, la 3,5 – ceea ce face TAFFIX eficient împotriva majorității virusurilor, protejând deci și față de celelalte viroze respiratorii, după cum arată dr. Dalia Megiddo.

De asemenea, acest dispozitiv medical de clasă 1 s-a dovedit eficient și față de rinitele alergice, atât de problematice pe timp de vară.

După 50 de secunde de la pulverizarea în fiecare nară, efectul se instalează pentru 5 ore. Apoi  „You`re good to go”/„Puteți să ieșiți liniștiți din casă”, cum spune sloganul internațional al produsului, puteți să plecați în concediu - să luați un autobuz spre aeroport, să călătoriți cu avionul și ajuns la destinație să vă bucurați de orice spațiu închis și aglomerat, precum un club, un pub sau un mall.

Producătorul nu recomandă evitarea măsurilor sanitare impuse de autorități, precum vaccinarea sau portul măștii.

Detalii despre acest dispozitiv medical în link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA

Flaconul, disponibil la un preț recomandat de 70 de lei conține 200 de pufuri și se găsește în farmaciile din toată țara. Produsul mai poate fi comandat de pe site-ul www.taffix.ro, la adresa de email [email protected], sau la numărul de telefon 0758 101 101.

Informaţii SUPLIMENTARE POT FI CONSULTATE ŞI AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel