Spitalul Fundeni din București și sute de consumatori rămân fără apă caldă, câteva zile, din cauza unor avarii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Spitalul Fundeni din București și sute de consumatori, fără apă caldă câteva zile, din cauza unor avarii. Sursa - Pexels
Spitalul Fundeni din București și sute de consumatori, fără apă caldă câteva zile, din cauza unor avarii. Sursa - Pexels
Peste 400 de blocuri și Spitalul Fundeni din capitală rămân fără apă caldă în următoarele zile.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) SA anunță că, începând de luni se desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele din rețeaua primară, în sectoarele 1, 2 și 4 din Capitală, astfel că peste 400 de blocuri și Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă în următoarele zile.

Termoenergetica anunță următoarele lucrări: Conducta Magistralei DN 500, din zona Calea Griviţei din Sectorul 1. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice, care alimentează aproximativ 110 blocuri va fi sistată până în data de 05.10.2022, ora 24.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Pajura şi din cartierul Bucureştii Noi.

Conducta Magistralei I SUD, DN 800, în zona D-na Ghica din Sectorul 2. Pentru aproximativ 100 de blocuri din această unitate teritorial administrativă va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022, ora 24.00.

Conducta Magistralei II SUD, DN 700, în zona străzii Ion Berindei din Sectorul 2. Pentru aproximativ 179 de blocuri şi Spitalul Fundeni va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022 ora 24.00.Conducta DN 600 în zona Calea Văcăreşti din Sectorul 4. Pentru aproximativ 38 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până miercuri, 05.10.2022, ora 24.00.

Compania precizează că operațiunile de încărcare a instalațiilor începute în data de 20 septembrie, pentru pregătirea noului sezon de încălzire, au în vedere conductele din rețeaua secundară de distribuție și nu au legătură cu lucrările de reparații efectuate pe rețelele primare.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat, susține sursa citată.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel