Spitalul Foișor, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Reprezentanții Spitalului Foișor din Capitală au transmis noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic.

Într-o informare de presă remisă DC News, marți dimineață, Spitalul Foișor a venit cu noi detalii privitoare la starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în această dimineață, de către echipa medicală prezintă o evoluție lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere față de ziua precedentă“, a transmis managerul interimar al Spitalului Fișor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban.

Joi, marele actor a fost transferat de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balş” la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, pentru a-i fi scoasă proteza de la genunchi. Potrivit medicilor, aceasta ar fi reprezentat cauza primară a infecției grave care a determinat internarea lui Florin Piersic la Spitalul Militar din Cluj-Napoca și, ulterior, transferul la Institutul Inimii din același oraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel