Spitalul Foișor, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Reprezentanții Spitalului Foișor din Capitală au transmis noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic.

Într-o informare de presă remisă DC News, marți dimineață, Spitalul Foișor a venit cu noi detalii privitoare la starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în această dimineață, de către echipa medicală prezintă o evoluție lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere față de ziua precedentă“, a transmis managerul interimar al Spitalului Fișor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban.

Joi, marele actor a fost transferat de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balş” la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, pentru a-i fi scoasă proteza de la genunchi. Potrivit medicilor, aceasta ar fi reprezentat cauza primară a infecției grave care a determinat internarea lui Florin Piersic la Spitalul Militar din Cluj-Napoca și, ulterior, transferul la Institutul Inimii din același oraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel