Data actualizării:
Data publicării:

Spitale fără electricitate la Iași. Un bărbat, urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, a amenințat că se sinucide

Autor: Mircea F. Cristian | Categorie: Stiri
WhatsApp
Autoritățile au oprit curentul în centrul Iașului, după ce o persoană s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și ar fi dat semne că ar vrea să se sinucidă.

Pentru a preveni eventuală electrocutare, autoritățile au oprit curentul, astfel că spitalele și școlile din jur au rămas fără curent electric. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, care s-a urcat pe un stâlp din cartierul Alexandru cel Bun şi ameninţă că se va arunca, relatează Realitatea Plus.

Și traficul în zonă a fost blocat, cozile întinzându-se pe sute de metri. Bărbatul ar fi spus că e din Timișoara și a lucrat ca cioban și nu a fost plătit.

La faţa locului au ajuns două maşini SMURD, două de la pompieri şi o dubă de la Jandarmi. ”Deoarece acest bărbat fumează pe stâlp, compania de electricitate a anunţat spitalul că poate opri curentul electric. Pentru un om pot suferi toţi ceilaţi pacienţi”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD-UPU Iaşi, pentru Realitatea.

Reprezentaţii E.ON au declarat că bărbatul se află pe un stâlp de înaltă tensiune care alimentează zona centrală a Iaşului, inclusiv Infecţioase. A început deconectarea consumatorilor de la reţeaua de înaltă tensiune şi conectarea la reţeaua medie. Reprezentaţii companiei au anunţat că vor fi câteva sincope în alimentarea cu energie pentru consumatorii din centru, inclusiv şcoli, spitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel