Spital suport COVID-19, fără cadre medicale infectate. Salem Zahra: FRICA ne-a disciplinat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Salem Zahra, directorul  medical al Spitalului Municipal Fetești, explică strategia pe care a aplicat-o pentru ca personalul medical să nu fie infectat cu noul coronavirus. 

Salem Zahra, directorul medical al Spitalului Municipal Fetești, a explicat, în exclusivitate pentru DC News, de ce nu au fost infectate cadrele medicale cu noul Coronavirus și care a fost cea mai mare provocare. 

”Avem materiale de protecție și să sperăm și să dea Dumnezeu să fim negativ cu toții până la capătul crizei, să ieșim bine cu toții. Ne-am chinuit să avem de toate. La început a fost problema cu medicația, dar am reușit să achiziționăm apoi. (...) De ce nu am avut cazuri de COVID-19 în rândul personalului medical? Frica și panica, teama, cred că ne-a disciplinat dintr-o dată pe toți. Am respectat toate regulile.

Dacă până acum eu mă rugam de cadrele medicale să își pună o mască sau să folosească dezinfectant, acum vreau să spun că toată lumea vrea cu disperare dezinfectant, vrea săpun, vrea hârtie igienică, vrea să se spele. Dacă până acum a stat dezinfectantul în dispensere aproape un an, fără să fie schimbat, acum s-a schimbat ca pe bandă rulantă. Cea mai mare provocare pentru noi a fost cu stabilirea circuitelor”, a declarat Salem Zahra, directorul medical al Spitalului Municipal Fetești. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel