"Speranţa polo-ului românesc", George Tarnoveţchi, a ajuns după gratii. Vezi aici de ce
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
polo
polo

Cei care îl cunoşteau spuneau că este speranţa polo-ului românesc. Dar George Tarnoveţchi, jucător la CSM Oradea, a ajuns după gratii. A încercat să jefuiască un cazino din oraş. Dăduse sportul pe jocuri de noroc, după o accidentare.Iubea atât de mult ce făcea încât îşi tatuase victoriile pe corp, infrmează Antena 3.

Sportivul, în vârstă de 23 de ani, a încercat să jefuiască o sală de jocuri din Oradea, însă a fost închis în interiorul localului de casieră, care apoi a alertat poliția. Tentativa de jaf în care a fost implicat tânărul poloist a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

„În jurul orei 3.00, o persoană necunoscută, cu faţa acoperită cu o căciulă pe post de cagulă, a pătruns într-o sală de jocuri aparţinând unei societăţi din municipiul Oradea, a agresat-o pe angajata localului, smulgându-i din mână telefonul mobil şi telecomanda de la butonul de panică, şi i-a solicitat banii din încasările zilei. Manifestând prezenţă de spirit, angajata a profitat de o clipă de neatenţie a bărbatului, care abandonase bunurile tocmai sustrase, a reuşit să apese butonul de panică, a ieşit din sala de jocuri, l-a închis în interior pe suspect şi a apelat numărul de urgenţă 112”, a declarat inspectorul Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Polițiștii sosiți la locul incidentului l-au identificat pe suspect. Este vorba despre George Tarnovețchi, în vârstă de 23 de ani, component al echipei campioane a României la polo. De altfel, tânărul a obținut de cinci ori titlul de campion național cu echipa CSM Digi Oradea, informează newsin.

Tarnovețchi a fost reținut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor, iar vineri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie. Magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Clubul orădean intenţionează să-i rezilieze sportivului contractul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel