Spectacol ieftin: Prins cu mita în buzunar, un "naș" a imitat leșinul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lesin
lesin

Un controlor de tren, prins cu mita în buzunar, s-a făcut că leșină în fața procurorilor, atunci când aceștia au dorit să numere suma găsită la flagrant, iar un altul le-a mărturisit că suma pe care o avea asupra sa în momentul controlului o găsise într-un vagon.

"Nașii" fac legea în tren, însă, atunci când ei sunt prinși cu mita în buzunar, dau dovadă că știu să se folosească de tot felul de tertipuri pentru a scăpa de explicații în fața procurorilor. Astfel, un controlor surprins cu mita în buzunar la un flagrant organizat, s-a făcut că leșină, când a fost vorba de număratul banilor găsiți asupra sa, după cum reiese din imaginile surprinse la acțiunea polițiștilor, potrivit România TV.

Un altul nu a avut o explicație mai bună decât aceea că banii pe care-i avea în buzunar îi găsise într-un vagon.

Dosarul şpăgilor din trenuri continuă cu noi audieri. Alţi 45 de naşi vor fi audiaţi luni, la parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Procurorii spun că într-un an şi jumătate, CFR a fost prejudiciat cu 200.000 de lei, însă probele strânse pentru o fraudă de 200 de mii de lei nu au fost suficiente însă ca naşii să fie arestaţi preventiv. Niciunul dintre angajaţii CFR audiaţi săptămâna trecută nu a fost arestat preventiv.

Tribunalul Braşov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventivă pentru cei 70 de angajaţi ai CFR Călători reţinuţi pentru infracţiuni de corupţie şi abuz în serviciu, majoritatea acestora având interdicţie de a părăsi ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel