Specialiștii IT&C, întâlnire pentru implementarea strategiilor de securitate
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Joi, 14 mai (a.c.) la București va avea loc evenimentul "Big Data and Data Security from CIOs perspective" organizat de International Data Corporation (IDC) în parteneriat cu Hewlett-Packard (HP) și Q-East Software, ca reprezentant al Dell Software România.

Reuniunea se va desfășura sub forma unei mese rotunde la care vor sta 30 de specialiști cu funcții decizionale în tehnologia informației și comunicații, ai unor firme de top din industriile retail, banking, telecom, energie si utilități publice, precum si reprezentanți ai sferei guvernamentale și academice.

Participanții vor analiza soluții pentru implementarea strategiilor legate de securitatea si gestiunea volumelor mari de date, ca mod de adaptare al organizațiilor și al operatorilor la noile amenințări de securitate.

Agenda întâlnirii este structurată pe susținerea prezentărilor unor reprezentanților Consiliului Legislativ, Credit Europe Bank Romania și Hidroelectrica și a unui panel de discuții între cei care produc soluții IT&C și cei care gestionează volume mari de informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel