Soțul Celiei, gest uimitor: "Eram fascinată!"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cântăreața Celia a avut partea de surpriza vieții ei. Soțul a reuși să o suprindă într-un mod inedit.

Vedeta a fost ceruta de soție pentru a doua oară de soțul ei într-o locație celebră din India. Frumoasa artistă este căsătorită de 7 ani și formează o familie fericită alături de soțul ei, Ardeli Ancuța. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Angelo Ioan, în vârstă de 6 ani. Avem primele declarații ale artistei!

Cântăreața se află de câteva zile în India, alături de Ardeli Ancuța, soțul său, care a cerut-o din nou în căsătorie. Totul s-a întâmplat într-o locație de vis, Taj Mahal, însă asta nu e tot. Și mai special este faptul că pe banca în care a fost cerută Celia de soție, din nou, în urma cu 28 de ani a stat și Prințesa Diana, iar ipostază a devenit legendară de atunci. Banca a devenit acum un obiectiv turistic vizitat zilnic de aproximativ 12,000 de persoane și a fost numită "Scaunul Prințesei Diana".

"Anul acesta împlinim 7 ani de căsătorie"

"Am plecat în India pentru nunta unor prieteni, pentru mine a fost prima dată, ne-am simțit minunat acolo! Prietenii noștri ne-au pregătit haine tradiționale, am petrecut în stilul lor, am fost fascinată de tot. Am văzut doar partea frumoasă a acelor locuri minunate, am fost înconjurată de oameni minunați și mi-am umplut sufletul cu amintiri minunate! I-am spus soțului că mi-as fi dorit să fiu cerută în căsătorie într-un loc ca acesta și el s-a gândit să o facă din nou!  Anul acesta împlinim 7 ani de căsătorie așa că legământul a fost făcut din nou chiar la una din cele 7 minuni ale lumii", a spus Celia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel