UPDATE. Atac sângeros! Soția unui subofițer, măcelărită în propria locuință/ Ce spun anchetatorii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un atac sângeros a avut loc în casa unui subofițer de la Penitenciarul Rahova. Soţia lui a fost măcelărită, în această dimineaţă, de doi bărbaţi.

UPDATE 14:04: Criminaliștii aflați la locul faptei, în aceste momente, iau amprente de pe ușa locuinței, potrivit România TV.

UPDATE 12:05: Ar fi vorba de 4 atacatori, potrivit Antena 3. Încă se fac cercetări.

UPDATE 12:00: Sunt luate în calcul mai multe piste. Fiul a plecat către secţia de poliţie pentru audieri. Anchetatorii iau în calcul varianta susţinută de bărbat, dar şi posibilitatea ca acesta să fie cel care şi-a atacat mama, anunță România TV

Vezi și:  Soția unui subofițer de la Penitenciarul Rahova, măcelărită în propria casă. Dan Antonescu, ipoteze

__________________________________________________________________________________________________________

Fiul subofiţerului a fost cel care a încercat să se lupte cu agresorii, dar a fost şi el rănit. Descoperirea a fost făcută chiar de tânăr, în această dimineaţă, în jurul orei 6:00,  când a ajuns acasă, anunță România TV. Cei doi au reuşit să fugă.

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipajele de poliţie şi cele medicale. Femeia a fost transportată la Spitalul Universitar, în stare gravă. Ar fi avut mai multe tăieturi, în zona mâinii, cât şi în zona gâtului. Este supusă unei intervenţii chirurgicale.

Şi fiul acesta a fost tăiat la mâini şi primeşte îngirjiri medicale. A fost deschisă o anchetă şi rămâne de văzut ce s-a întâmplat de fapt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel