Șoșoacă s-a certat în direct la TV cu Marius De Mezzo și Marius Tudor, consilier în PE: Baliverne! / Insultați inteligența!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Diana Șoșoacă s-a certat în direct la TV cu Marius De Mezzo și Marius Tudor, consilier în PE.

A fost scandal uriaș în direct la Realitatea TV. Diana Șoșoacă s-a certat cu Marius De Mezzo (PNL), dar și cu Marius Tudor, consilier în PE. În cadrul emisiunii "100" se discuta despre incidentul de astăzi, din București, acolo unde un elicopter militar american a aterizat de urgență. Discuția a degenerat din cauza opiniilor diferite pe care le aveau invitații emisiunii, iar Diana Șoșoacă a început să se certe cu Mario De Mezzo.

"Știți cât cântărește un elicopter? 4,8 tone. Știți ce face un astfel de elicopter care cade? Rade un sens de mers de mașini, iar noi le permitem să zboare deasupra Bucureștiului, ba chiar mai multe elicoptere de acest gen. (...) La paradă strada e goală. E periculos", a intervenit la un moment dat Diana Șoșoacă. 

Marius De Mezzo a contrazis-o spunând că nu este strada goală la paradă, iar de aici a pornit tot scandalul.

Redăm integral dialogul dintre cei doi:

Mario De Mezzo: Cum să fie strada goală? Doamna Șoșoacă, în ce țară ați trăit dumneavoastră?

Diana Șoșoacă: Eu trăiesc în România. Dumneavoastră se pare că în statul paralel.

Mario De Mezzo: Se pare că nu. Dăm imagini de la aniversări și sunt zeci de mii de oameni. Durează o oră doar să poți să îți scoți mașina de acolo.

Diana Șoșoacă: Sunteți de acord cu așa ceva? Vi se pare că este normal?

Mario De Mezzo: Dumneavoastră spuneți lucruri neadevărate ca să justificați o teorie pe care o aveți. E un neadevăr.

Diana Șoșoacă: Că are 4,8 tone?

Mario De Mezzo: Când spuneți dvs că la manifestații defilează armata și străzile sunt pustii. Nu e așa.

Diana Șoșoacă: Și unde stau oamenii? Pe de o parte și alta.

Mario De Mezzo: Dvs aveți impresia că dacă un elicopter cade, oamenii sunt protejați, pe cuvânt? Serios? Haideți să avem niște limite, să nu jignim inteligența oamenilor care se uită la noi.

Ulterior, a încercat să intervină și Marius Tudor, consilier în Parlamentul European. "Dacă toată lumea vă spune, îmi permiteți și mie să spun ceva?", a  încercat să intervină Marius Tudor, dar Diana Șoșoacă a sărit imediat. "Da, dar nu că aveți penthouse la Bruxelles.", i-a spus în replică aceasta. "100 de metri pătrați, atât.", i-a răspuns Marius Tudor, care a precizat faptul că a trăit în condiții grele înainte și că acum luptă să îi ajute pe sutele de romi aflați în dificultate, fără să trăiască în lux, așa cum a insinuat aceasta. Diana Șoșoacă l-a acuzat ulterior că nu știe situația reală a comunităților de romi. "Încercați să lăsați deoparte balivernele astea politice.", i-a spus Marius Tudor. Cearta a continuat minute bune, cu alte acuzații lansate de ambii politicieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel