Sorin Ovidiu Vîntu, audiat la Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vantu 3
vantu 3

Sorin Ovidiu Vîntu este audiat de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dar instituţia refuză însă să dea detalii în legătură cu prezenţa omului de afaceri în faţa procurorilor.

În 4 aprilie, omul de afaceri Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media, a înaintat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere în care îl acuză pe Sorin Ovidiu Vântu de ameninţare şi şantaj, informează Mediafax.

"În cadrul unor discuţii extrem de tensionate, legate de managementul şi activitatea editorială a trustului Realitatea Media, domnul Sorin Ovidiu Vântu şi asociaţii săi au insistat să schimbăm condiţiile contractului de management şi să semnăm un act adiţional care să le permită exercitarea de ingerinţe în activitatea editorială. A fost realmente surprinzător pentru noi să constatăm că, în absenţa unor rezultate în cadrul discuţiilor, domnul Sorin Ovidiu Vântu şi asociaţii săi au decis să utilizeze metode profund imorale şi total în faţa legii, precum: şantajul şi ameninţarea", informa, într-un comunicat de presă din 3 aprilie, Asesoft International SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel