Sorin Oprescu: Pasajul Pipera va fi gata în octombrie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sorin-oprescu-
sorin-oprescu-

Lucrările de lărgire a şoselei Pipera şi pasajul suprateran din această zonă vor fi gata în luna octombrie anul acesta a estimat miercuri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

„Suntem mulţumiţi de această lucrare. Ne aflăm la jumătatea timpului programat şi există toate şansele ca în octombrie să încheiem, să ne luăm jucăriile de aici şi să mergem la altă lucrare", a precizat Oprescu în timpul verificării stadiului lucrărilor la obiectivul, transmite Agerpres.

Primarul general a menţionat că urmează să obţină bani în avans pentru plata acestei lucrări printr-o rectificare de buget. Edilul şef a mai declarat că astfel se va demonstra că o lucrare de acest gen poate fi făcută într-un an de zile.  Oprescu a adăugat că pasajul va asigura ieşirea şi intrarea din Pipera, respectiv din partea de Nord-Vest a oraşului, urmând ca pe viitor să asigure legătura şi cu autostrada A3.

"În felul acesta şoferii nu vor mai sta ore întregi pe Bulevardele Floreasca, Aviatorilor şi Barbu Văcărescu se mai rezolvă şi o parte din circulaţia din nordul Capitalei", a explicat Oprescu. Primarul general a mai precizat că s-a renunţat la realizarea unei rampe de urcare spre Floreasca din cauza lipsei banilor pentru cumpărarea terenului care ar fi trebuit să fie expropriat şi pe care se află o staţie de benzină Lukoil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel