Sorin Grindeanu, mesaj pentru cei nemulțumiți de podul de la Brăila: Pot să treacă cu trotineta, că nu avem o problemă
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: captura video @ Guvernul Romaniei
FOTO: captura video @ Guvernul Romaniei
După ce la începutul lunii i-a trimis pe nemulțumiți să treacă Dunărea cu bacul, dacă le este teamă de calitatea Podului de la Brăila, Sorin Grindeanu le-a spus acestora că mai au o variantă, cu trotineta.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a avut o nouă reacție privind calitatea podului de la Brăila, după ce în spațiul public au apărut diverse filmulețe care indicau faptul că șuruburilor de la pod nu sunt conforme și se pot scoate cu multă ușurință, cu mâna goală, dar și legat de deteriorarea covorului asfaltic.

”Am dat această explicație. În vară au fost restricții de trafic, iar când sunt restricții de trafic, însemnând restricții de tonaj, oricât ne-am dori ca lucrurile să se întâmple altcumva, în toată lumea, în momentul în care există căldură și caniculă, există o anumite restricții de tonaj, care nu au fost respectate au plătit, pentru că s-au plătit amenzi, iar lucrările au fost refăcute. (...) Vă spun, că în momentul în care CNAIR-ul a dat aceste restricții de trafic, cei care nu au respectat au plătit.

Refacerile de acum se fac pe banii constructorului, evident”, a declarat Sorin Grindeanu, subliniind că nu se pune problema ca aceste lucrări să fii fost proaste.

”Pentru toate aceste lucrări există comisii de recepție, există oameni care sunt specialiști din acest punct de vedere, sunt oameni care văd dacă lucrările au fost realizate așa cum trebuie.

Știți ce m-a deranjat? Imediat a venit o anumită zonă de pe scena politică să facă plângeri pe Bruxelles că investițiile respective nu sunt sigure.

Ca de obicei, mergem să plângem, în loc să… Până la urmă trebuie să vedem că în România a fost făcută o investiție care a fost lăudată nu doar aici, așa cm bine știți, a fost lăudată și în afara țării.

Dacă dânșii nu vor să treacă Dunărea la Brăila peste pod, pot să treacă cu trotineta, că nu avem o problemă”, a declarat ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

Această declarație a ministrului Transporturilor vine după ce la începutul lunii, tot pe fondul discuțiilor legate de calitatea podului afirma că ”dacă au temeri să treacă peste pod, pot să ia bacul dacă știu unde este Brăila, dar o să le ia două zile”.

Citește și: Marcel Ciolacu, la Autostrada Ploiești - Buzău (A7), foarte mulțumit de Sorin Grindeanu: În sfârșit, Moldova va avea o autostradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel