Data publicării:

Sorin Constantinescu: Îmi spun părinții că au început să fie ascultați de copii de când am devenit popular pe TikTok și mă urmăresc cei mici / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Știridiaspora
Sursă foto: Știridiaspora
Sorin Constantinescu a vorbit despre tinerii care îl urmăresc pe TikTok.

Sorin Constantinescu a devenit extrem de viral pe TikTok, mulți tineri fiind atrași de sfaturile de viață pe care acesta le dă din propria experiență. Despre modul în care a devenit un model pentru tânăra generație a vorbit chiar omul de afaceri, într-un interviu pentru ȘtiriDiaspora:

„Mă claxonează șoferii în trafic, inclusiv acum când am venit spre emisiune m-au oprit 3-4 și mi-au făcut semn să dau geamul jos ca să-mi spună că mă urmăresc, și zilnic mi se întâmplă chestia asta. Eu vorbesc foarte direct și din cauza asta am devenit popular.

TikTok-ul a fost o întâmplare, pentru că am fost la foarte multe podcast-uri și foarte multe emisiuni de televiziune, iar oamenii au început să decupeze de acolo ce li s-a părut interesant și au pus pe TikTok. Acum. dacă pui #SorinConstantinescu pe TikTok am vreo 190 de milioane de vizionări. Enorm de mult!

Sunt oameni care îmi mulțumesc și foarte mulți părinți îmi zic: Domn'le, să-ți dea Dumnezeu sănătate că nu a ascultat copilul de mine, iar de când ai apărut matale a început să-și schimbe puțin comportamentul. Una e să apară un om ca mine, cu părul alb, care a dat falimente, a trecut prin viață și a avut perioade de ridicare și coborâre și alta e să-i spună un copil din ăsta, care a făcut o școală de business coach sau de speaker motivațional, nu au produs niciun leu în viața lor și învață oamenii cum să facă bani.

Nu poți să înveți oamenii cum să facă bani dacă tu nu ai făcut nimic în viață, nu ai produs, nu ai avut o firmă, nu ai dat faliment, nu ai avut angajați, nu te-ai ridicat. N-ai cum!“, a spus, la „Diaspora în direct“, Sorin Constantinescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel