Sorin Cîmpeanu i-a spus unui jurnalist că ar fi un bun ministru al Educaţiei. "Sunteţi un bun cunoscător al sistemului"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 25 Martie, 21:21
Guvernul României
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, i-a spus unui jurnalist prezent la conferinţa de presă după şedinţa de Guvern că va fi un bun ministru al Educaţiei, pentru că este un bun cunoscător al sistemului. 

"Evaluarea naţională se va suprapune cu ultima săptămână de şcoală. Cum se va desfăşura evaluarea, având în vedere că în centrele de examen trebuie să fie prezenţi doar candidaţii şi cei care vor supraveghea examenul?", a fost întrebarea care l-a făcut pe ministrul Sorin Cîmpeanu să aprecieze că jurnalistul în cauză va fi un bun ministru al Educaţiei. 

"Având în vedere că ultima săptămână de şcoală este dedicată încheierii situaţiilor şcolare, sunt convins că se vor găsi soluţii în şcoli. Este o problemă corect pusă, va exista soluţia trecerii în online dacă mai sunt lucruri de predat. Da, va exista această suprapunere în ultima săptămână de şcoală, a Evaluării Naţionale peste programul altor clase. Asta în situaţiile în care nu suntem deja în scenariul roşu, când toate clasele sunt în online. Sunteţi un foarte bun cunoscător al sistemului, veţi fi un foarte bun ministru al Educaţiei! Şi vorbesc serios, nu este nicio ironie", a replicat Sorin Cîmpeanu. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro