Sorin Blejnar, audiat la DNA în dosarul de la Vama Agigea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
blejnar
blejnar

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, este audiat de procurorii anticorupţie în legătură cu apariţia numelui său în dosarul de la Vama Agigea, transmite realitatea.net. Numele lui Blejnar apare şi în dosarul Costea.

Numele şefului ANAF, Sorin Blejnar, apare în controversatul dosar al şpăgii din port. Numele lui Sorin Blejnar apare de mai multe ori. Liviu Durbac, fost şef la Vama Agugea, este chemat la Sorin Blejnar, unde i se atrage atenţia că o persoană l-a reclamat că i-ar fi cerut bani pentru a nu ţine blocat un container în Portul Constanţa. Durbac îi spune interlocutorului său că se fac presiuni asupra şefului ANAF şi că trebuie "să o lase mai moale".

Într-o altă discuţie dintre doi şefi de la Vama Constanţa se vorbeşte despre faptul că Blejnar este în America cu Liviu Durbac. Unul dintre inculpaţi, Liviu Bratu, adjunct al biroului vamal Constanţa Agigea Sud spune: "Vorbesc şi eu cu jupânul accolo. Îl sunam pe ăla peste mări şţi ţări". Procurorii explică acest lucru spunând că Sorin Blejnar era în vacanţă cu Liviu Durbac în SUA.

Citeşte şi:

Numele şefului ANAF, Sorin Blejnar, apare în dosarul şpăgii din port

SCANDALUL MITĂ ÎN PORT – Mircea Banias încearcă să-i scoată pe Blejnar şi Boagiu basma curată

DNA: Senatorul Banias şi Mironescu voiau să subordoneze instituţiile statului în interes propriu. Mironescu cerea bani pentru funcţii în PDL

De Ce a fost pus sub acuzare senatorul Mircea Banias. PDL le arată pisica celor care vor să plece la USL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel