Sondaj în SUA: Sprijinul pentru Trump a crescut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Majoritatea americanilor aprobă din ce în ce mai mult modul în care președintele Trump face față pandemiei coronavirusului, arată un sondaj recent. 

Sondajul, realizat în perioada 17-20 martie 2020, în rândul a aproximativ 2.000 de persoane arată că majoritatea americanilor aprobă modul în care președintele tratează pandemia coronavirusului - 53% sunt de acord și 39% dezaprobă.

Potrivit Morning Consult rezultatul sondajului „marchează o creștere de 10 puncte procentuale în aprobarea netă a oamenilor față de sondajele efectuate în perioada 13-16 martie". În plus, creșterea aprobării față de măsurile lui Donald Trump nu provine doar din partea republicanilor.

Un sondaj ABC / Ipsos publicat vineri a arătat, de asemenea, că 55% dintre americani aprobă deciziile președintelui Trump în cazul crizei, în comparație cu 43% dintre cei care erau de acord săptămâna trecută.

Grupul de lucru al președintelui Trump pentru coronavirus a susținut zilnic informații despre criză, iar Casa Albă a colaborat cu Congresul pentru măsuri economice în cadrul crizei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel