Data actualizării:
Data publicării:

Sondaj Epsilon Poll: Social-democratul Silviu Hurduzeu va recâștiga C.J. Caraș-Severin

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Epsilon Poll a realizat un sondaj de opinie la nivelul județului Caraș-Severin.

Universul de eșantionare: populația adultă, activă în mediul online, cu identitate /acces la internet prin adresa IP din județul Caraș Severin autoidentificată cu vârsta de peste 18 ani.

Volumul eșantionului: 5.112 identități online/respondenți analizați. Mecanismele de ponderare și analiză a datelor se bazează pe programare Machine Learning, antrenat anterior pe seturi de date succesive de la nivelul județului, ca având o probabilitate verificată de 90%.

Marja de eroare la nivelul întregului eșantion: ±5%, la un nivel de încredere de 90%. Metoda de culegere a datelor: Chestionar online, targetat pe categorii socio-demografice conform distribuției din populația adultă. Perioada de realizare: 2-3 Iunie 2024.

În ceea ce privește principalele probleme cu care se confruntă județul, cei mai mulți (32,2%) au spus că locurile de muncă, în timp ce 24,1% au spus că infrastructura deficitară, iar 17% sistemul de sănătate.

Doar 5% dintre locuitorii județului s-au declarat mulțumiți de activitatea actualului președinte al Consiliului Județean, iar 21% s-au declarat mulțumiți. Peste 64% dintre locuitorii din Caraș-Severin au considerat că sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți.

În ceea ce privește primăria orașului Reșița, 38,5% au spus că vor vota pe Popa Ioan de la PNL, în timp ce 35,5% au optat pentru Popovici Ionuț Mihai.

La Consiliul Județean Caraș-Severin, cei mai mulți participanți la sondaj (47%) au optat pentru Florin Silviu Hurduzeu, în timp ce Romeo Dan Dunca de la PNL a adunat doar 34 de procente.

71% dintre locuitorii județului au considerat că localitatea din care fac parte s-a îndreptat într-o direcție greșită.

61% dintre respondenții la sondaj au mărturisit că sigur vor vota la alegerile de duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel