Sondaj DC News: Vreţi ca instituţiile publice şi companiile de stat să îşi mute conturile de la BCR şi Raiffeisen? / Singurele județe în care majoritatea a zis: NU
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
DC News a lansat un sondaj cu următoarea întrebare: „Vreţi ca instituţiile publice şi companiile de stat să îşi mute conturile de la BCR şi Raiffeisen?”

Și-au exprimat opinia 61.384 dintre cititorii DC News. 

Răspunsul lor a arătat astfel:

DA - 62,8% (38.531)

NU - 37,2% (22.853)

Aproximativ cam fiecare judeţ avea un procent de două treimi pentru DA, însă erau şi judeţe în care majoritatea a fost pentru NU. Singurele judeţe unde majoritar a fost răspunsul „NU” sunt Covasna şi Harghita.

Covasna

NU: 53,6% (81)


DA: 46,4% (70)

Harghita

NU: 55,9% (104)
DA: 44,1% (82)

Sondajul vine ca urmare a refuzului Austriei ca România să intre în Schengen.

2. -imagine fara descriere- (boicot-banci_40798100.jpg)

3. -imagine fara descriere- (sondaj-banci-boicot_25430700.jpg)

VEZI ȘI: Răspunsul Raiffeisen Bank la întrebarea DC News: „Câți oameni au închis contul după refuzul Austriei privind aderarea României la Schengen?”

DC News a întrebat reprezentanții Raiffeisen Bank câți oameni și-au închis contul după refuzul Austriei privind aderarea României la Schengen.

Reprezentanții Raiffeisen Bank nu ne-au dat un număr, dar ne-au spus că au avut discuții firești, în această perioadă, cu câțiva clienți, dar „aceastea sunt cazuri izolate”.

Mai mult decât atât, reprezentanții Raiffeisen Bank au spus că: „În același timp, purtăm discuții de achiziție de noi clienți, în cursul firesc și uzual al activității noastre. (...) Vom continua să ne consiliem clienții cu soluții bancare potrivite pentru ei, indiferent de contextul economic pe care îl vom parcurge în anii care urmează, știind că suntem o bancă solid capitalizată, cu o poziție puternică de lichiditate”.

Răspunsul integral îl găsiți aici: https://www.dcnews.ro/raspunsul-raiffeisen-bank-la-intrebarea-dc-news-cati-oameni-au-inchis-contul-dupa-refuzul-austriei-privind-aderarea-romaniei-la-schengen_899193.html

 

CITEȘTE ȘI: Radu Buzăianu, după ce a transmis BCR privind boicotul românilor: Mi se pare o nouă formă de jignire - https://www.dcnews.ro/radu-buzaianu-dupa-ce-a-transmis-bcr-privind-boicotul-romanilor-mi-se-pare-o-noua-forma-de-jignire_899317.html

 

CITEȘTE ȘI: Avocatul Bărbuceanu: Ce se întâmplă dacă, la restaurant, ți se refuză plata pentru că ai card BCR sau Raiffeisen - https://www.dcnews.ro/avocatul-barbuceanu-ce-se-intampla-daca-la-restaurant-ti-se-refuza-plata-pentru-ca-ai-card-bcr-sau-raiffeisen_898895.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel