Urmărește emisiunea live
SONDAJ ARGUMENT. S-A AFLAT ce cred românii. Chirieac: Asta e cel mai important!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Bogdan Chirieac a explicat care a fost cea mai importantă informație după sondajul marca ARGUMENT, institut al DCMedia Group, într-o analiză EXCLUSIVĂ pentru DC NEWS.

„Într-adevăr, direcția în care merg lucrurile în România este greșită în opinia majorității românilor. Noi am făcut o comparație cu celălalt sondaj făcut înaintea altei campanii electorale, mai precis sondajul realizat în luna august înainte de campania pentru alegerile locale. Am constat deși și atunci, și acum majoritatea românilor consideră că lucrurile merg într-o direcție greșită, totuși acum sunt mai puțin români care consideră acest lucru cu aproximativ 5 procente. Aceasta ar fi diferența între cei care considerau acest lucru acum și în august”, a transmis sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group.

„Nouă ni se pare că lucrurile continuă să meargă într-o direcție greșită din august până acum. Ori, noi considerăm că 5% în plus din publicul din România consideră că direcția e mai bună. Nu s-a întâmplat nimic, a fost numai un lung șir de prostii ale guvernului supranumit deja guvernul proștilor”, a continaut Bogdan Chirieac, în timpul emisiunii.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel