Urmărește emisiunea live
Solskjaer, savuros înaintea derby-ului City - United: „Măcar acum se joacă an de an!”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Norvegianul a profitat de ocazie și a ironizat trecutul adversarilor săi, conduși de Pep Guardiola.

Ole Gunnar Solskjaer a stârnit reacții înaintea derby-ului dintre Manchester City și Manchester United, spunând: „Măcar acum se joacă an de an", conform The Sun.

Norvegianul a venit la United ca jucător în 1996, când rivalii de la City erau în eșalonul secund al fotbalului englez, petrecând un sezon și în a treia ligă în 1998.

De atunci, cetățenii au promovat de două ori la rând și au ajuns în 2000 în Premier League, unde și-au petrecut majoritatea timpului, mai puțin un sezon.

Solskjaer a jucat primul derby după 5 ani la United

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, nu a jucat primul derby al orașului până în aprilie 2001, așa că nu s-a abținut să menționeze trecutul celor de la City, club care s-a schimbat dramatic de când Abu Dhabi l-a preluat în 2008.

„Măcar acum se joacă an de an. A durat mulți ani până am putut să joc eu un derby Manchester. S-a schimbat într-un fel. City este o echipă mai bună acum decât atunci când jucam eu și fotbalul s-a schimbat destul de mult", a spus Ole Gunnar Solskjaer.

„Cu toate acestea, un derby este un derby. Nu jucăm baschet și suntem pregătiți dacă asta se va întâmpla", a adăugat Solskjaer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel