Solistul trupei Green Day, de pe scenă, la dezintoxicare
Data publicării:
Autor: Constanda Alexandra
WhatsApp
cantaret
cantaret

Billy Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare după ce, weekend-ul trecut, a suferit o cădere nervoasă pe scenă.

În weekend grupul a susținut un concert la iHeartRadio Music Festival, în lAS vegas, unde solistul a avut o cădere nervoasă extrem de violentă. Cântărețul  de origine americană l-a criticat public pe Justin Bieber, a folosit cuvinte obscene, iar la sfârșit și-a distrus chitara, plângându-se fanilor de faptul că organizatorii au scurtat durata show-ului.

"Membrii trupei Green Day vor să îşi ceară scuze celor pe care i-au insultat la iHeartRadio Festival din Las Vegas. Ei regretă faptul că trebuie să îşi amâne unele dintre viitoarele lor apariţii promoţionale", a precizat pentru TMZ.com  purtătoarea de cuvânt a grupului.

În urma acestei căderi nervoase cântărețul va primi un tratament de specialitate împotriva abuzului de substanțe,iar aparițiile promoționale din perioada imediat următoare au fost amânate, a declarat aceeași purtătoare de cuvânt.

 Formaţia americană va lansa în lunile următoare, în trei etape, o trilogie de albume, intitulate "¡Uno!", "¡Dos!" şi "¡Tré!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel