Solista de la Roxette își va sărbători ziua de naștere pe scena din București
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
roxette
roxette

Fanii din România ai trupei Roxette au ajuns la finalul aşteptării, luni seară având ocazia să-i vadă pe cei doi componenţi ai trupei Roxette, Marie Fredriksson şi Per Gessle, în concertul pe care aceştia îl vor susţine la Zone Arena din Bucureşti.

Va fi o zi specială atât pentru fani trupei, cât şi pentru Marie, care luni îşi sărbătoreşte împlinirea celor 53 de ani pe scena din Bucureşti. Organizatorii au pregătit evenimentul în cele mai mici detalii, pregătind pentru solistă un tratament privilegiat din care nu vor lipsi surprizele. Atât cabina acesteia, cât şi cea a colegului său vor fi decorate cu multe aranjamente florale şi cu lumânări parfumate, pentru a crea o atmosferă cât mai festivă, informează Agerpres.

Printre preferinţele culinare ale membrilor trupei se numără ghimbirul feliat, multe salate, diferite sortimente de brânză, fructele proaspete, laptele de mai multe tipuri - degresat integral, soia -, şi şase lăzi cu bere autohtonă. Evenimentul îşi va deschide porţile pentru public începând cu ora 17,00, iar trupa care va deschide spectacolul va fi Magnolia, de la ora 18,15, fiind urmată, la ora 19,00, de VH2 şi, de la ora 20,15, de Roxette, care va cânta până la ora 22,00.

Accesul spectatorilor se va face din Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164, fiind puse la dispoziţia publicului două intrări, în funcţie de zona pentru care a fost achiziţionat biletul - una pentru posesorii de bilete în Gazon A, iar cealaltă, amplasată în imediata vecinătate a scenei, pentru posesorii de bilet Golden VIP şi Tribună. Trecerea din zona Gazon A în spaţiul Golden Vip şi Tribună nu va fi posibilă în niciun sens, spectatorii fiind rugaţi să folosească doar intrarea pentru care au bilet.

Organizatorii recomandă deplasarea cu mijloace de transport în comun, publicul având la dispoziţie variantele - metrou - Magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de autobuz 110. Accesul copiilor se va face pe baza unui bilet valid şi numai în compania unui adult.

În incinta Zone Arena nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În incinta zonei de spectacol a fost amenajat un zid de izolare fonică, paralel cu Bulevardul Barbu Văcărescu, pentru a diminua zgomotul resimţit în afara spaţiului de concert.

Turneul mondial Charm School World Tour 2011, început în Rusia, este cel de-al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit în 2009, după aproape opt ani de pauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel